Hopp til innholdet

”Mord over en lav sko” av Knut Nærum

”Mord over en lav sko” av Knut Nærum

Når

08.11.2023 - 12.11.2023    
Hele dagen

Hvor

Lille Scene Sandvika
Rådmann Halmrasts vei 2, Sandvika, 1337

En komedie full av forviklinger og krimgåter

vises på Lille Scene, Sandvika, 8. til 12. november 2023

RYKTE spillerMord over en lav sko” av Knut Nærum; produsert etter avtale med Teaterforlaget Songbird AS:

Mørke skyer samler seg over herregården Såleborg. Der bor familien Platt. Herr Platt er skofabrikant og han har to voksne barn, men moren deres er død, hun fikk et piano over seg. Alle vet at herr Platt har store rikdommer, særlig verdifulle er enTangvase og en etruskisk dolk laget av rent gull. Dessuten har gentlemansforbryteren Skyggen meldt at han, ved midnatt, vil stjele den etruskiske dolken.

Thomas, underdirektør i A/S Platt Sko, og husets tjenere hører lyden av knust glass fra hagestuen ved siden av. På gulvet finner de en murstein med et illevarslende brev festet med hyssing.

Politiet blir tilkalt men finner ikke spor. I mens ankommer Fifi L’amour, en kjent cabaret artist som har planer om å bruke all sin sjarm på Herr Platts sønn.

De fleste er redde når de hører at Skyggen har varslet sin anmarsj, men heldigvis melder en kjekk kar seg for å overta sjåførjobben. Men man kan jo lure på om han har rent mel i posen, og hvem er den virkelig politiinspektør Bulle. Er noen av de som besøker huset den dagen til å stole på.

Det kommer flere uforståelige dødsfall, Forventer man at løsningen skal bli avslørt, og det blir den jo, eller blir den det?

Regissør:        Bjørn Birch.

Sminkør:  Marie Therese Cappello   

Lyd/lys: Martin Hanssen Løvsal       

Skuespillerne: Eva Marie Bellis, Jonas Orlando Eie, Harald Hovind, Agata Ewa Justa, Silje Dambo Kyvik, Ellen Randi Leirdal, Martina Lima, Ellen Terese Nilsen, Stian Oftedal, Bella Tryland Rognerud, Mikael Nielsen Røykenes, Carina Wilmann

Støttes av Bærum kommune, Viken fylke, Kulturrådet, Frifond Teater, Studieforbundet kultur og tradisjon og Berger og Rykkinn Vel.

Se ”Mord over en lav sko” på Lille Scene Sandvika

8. – 10 november 2023 kl. 19:00
11. november 2023 kl. 18:00
12. november 2023 kl. 14:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *